در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده تصادف کردم و پنجاه پنجاه شدیم آیا به من که آسیب دیده ام دیه تعلق میگیرد اگر من صد در صد مقصر باشم چطور؟خواهشا کامل توضیح بدید منتظرم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
 انشاا...بلا دور باشه Rozbehkh عزیز
در تصادفات که درجه تقصیر ۵۰ _۵۰ اعلام میشه یعنی شما و شرکت بیمه گر در اجرای تعهدات خودش ۵۰ درصد خسارت وارده به طرف مقابل رو جبران میکنه و ایشون هم ۵۰ درصد خسارات وارده به شما رو جبران میکنه . البته اگر شما عابر پیاده باشید با درجه تقصیر ۱۰۰درصد بازهم از مزایای بیمه طرفتون میتونید بهزه مند بشید .
اما اگر صد درصد مقصر باشید خب خسارت طرف مقابل رو باید بدهید وخودتون هم  از ماده ۳ دیه جراحات خودتون رو دریافت کنید
متاسفانه چون کلی طرح سوال فرمودیدبیشتر از این توضیحی نمیتونم بدم .