در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
دختری مجرد هستم و تحت بیمه ی تامین اجتماعی پدرم،جدیدا میخواهم در جایی مشغول به کار شوم که خودشون من رو بیمه میکنن و از بیمه پدرم خارج میشوم

اگر از آنجا خارج شوم و مجرد باشم هنوز امکانش هست باز به بیمه تامین اجتماعی پدرم برگردم؟
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام:وقت بخیر

بله فرزندان دختر مادام که ازدواج نکرده ویا شاغل نباشند می توانند تحت کفالت پدر قرار بگیرند

موفق باشید