در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

در تصادف بنده مقصر بوده ام. سقف بیمه بنده 10 میلیون تومان است . زیان دیده پس از دریافت 2.100.000 تومان خسارت از بیمه به حل اختلاف مراجعه کرد و با تامین دلیل 60.000.000 در خواست افت و 4.200.000 خسارت کرد.

 افت با نظر کارشناس بدلیل تعداد تصادفی که داشته صفر اعلام شد. متاسفانه حل اختلاف میگوید مابقی 4.200.000 تومان خسارت را باید من بدهم یعنی 2.100.000 تومان باقیمانده.

  چه راهنمایی میتونید به من بفرمایید
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله پرداخت خسارات افت خودرو در تعهدات شما مي باشد و شركت هاي بيمه اي نيز از پرداخت افت خودرو خود داري مي كنند ولي اگر وقتش و امكانش رو دارين مي توانيد شركت بيمه رو محكوم به پرداخت  افت هم كنيد