در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام

در حین خدمت و در پادگان مینیسک و رباط acl من تقریبا پارگی کامل دارد. و نیاز به عمل.

میخواستم ببینم بیمه صبا محاسبه غرامت را چطور انجام میدهد .ایا درصد مشخص شده را بر اساس همان دیه کامل ۲۱۰ میلیون قرار میدهد یا کم تر

ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بیمه نامه مسولیت کارفرما در قبال کارکنان (ارگان نظامی در قبال سرباز ) تابع غرامت و جزای نقدی (دیه ) است.

اما بیمه نامه عمر و حوادث تابع سرمایه خریداری شده است و ممکن است از دیه کمتر یا بیشتر تعهد شده باشد.