در شرکت بیمه توسط
درباره بیمه صبا بیشتر توضیح بدهید ومهات ثبت نامش کی هست؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بیمه کارکنان پروازی

کلیه کارکنان پروازی نهاجا ، پداجا و هوانیروز علاوه بر بیمه خانه خانواده ، در صورت فوت یا نقص عضو تا سقف دیه شرعی نزد موسسه بیمه صبا می باشند . ( این امر به درخواست نیروها و با پرداخت حق بیمه اضافه صورت می پذیرد )

بیمه عمر و سرمایه گذاری

با انجام مطالعات و محاسبات بیمه ای و با تصویب هیأت امناء محترم در سال 1389 شروع به عضوگیری نمود. در این طرح کارکنان می توانند با پرداخت اندک ماهانه به اختیار مبلغی را پس انداز نمایند و پس از گذشت چند سال از حقوق دوم یا سرمایه بلاعوض قابل توجهی استفاده نمایند.

در این طرح در حال حاضر بیش از 60 هزار نفر شرکت نموده اند که علاوه بر سرمایه گذاری و بیمه عمر از وام های این طرح نیز  بهره مند می گردند. بیمه صبا از این نظر، نسبت به جامعه هدف خود، بین 23 شرکت بیمه موجود کشور در رتبه اول قرار دارد.

بیمه خانه و خانواده

کليه کارکنان آجا و خانواده هاي آنان در ازاي کسر مبلغ 81,000 ريال (براي کارکنان متأهل) و 65,000 ريال (براي کارکنان مجرد) تحت پوشش بيمه خانه و خانواده قرار گرفته و از مزاياي آن بهره مند مي شوند. در اين نوع از بيمه کارکنان پايور، همسر، فرزندان، منزل و اثاثيه منزل آنان تحت پوشش قرار گرفته است.

لازم به ذکر است که براي کارکنان مجرد فقط پوشش فوت و نقص عضو برقرار است و درصورت درخواست اشخاص و يا نيروها، پوشش هاي ديگر نيز قابل اجرا مي باشد.

بر اساس قراردادهای دو جانبه ای که بین موسسه بیمه صبا و بیمه ایران منعقد شده ، کلیه کارکنان آجا و خانواده های آنان می توانند خودروهای شخصی خود را تحت پوشش بیمه شخص ثالث و بدنه قرارداده و از مزایای ویژه آن که عبارت است از 15 درصد تخفیف و پرداخت ما بقی اقساط به صورت ده ماهه بدون سود ، استفاده کنند .