در سوابق بیمه توسط (240 امتیاز)
سلام

سایت سوابق بیمه  تامین اجتماعی آیا واقعا راه اندازی شده  یا.. من ثبت نام کردم تایید شد  پیامک اومد گفت برم شعبه رفتم مدارک هویتی دادم  بعدش میگن معلوم نیست کی کارتون راه بیافتد، حالا معلوم نیست طرف چقدر مسیولیت شناس باشه کارم راه بندازه یا بگه چیز مهمی نیست و راه نيندازد لطف کنید راهنمایی کنید من کارم طوری که باید سوابق بیمه چک کنم که ببینم آیا بیمه رد میشه هر ماه یا نه ممنون میشم بهم بگید چکار کنم،  بعد اینکه آیا من برای این کارم هر شعبه ای بخوام میتونم برم یا باید حتما برم شعبه ای که سوابقم اونجاست
1 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)

سلام

بله سایت سوابق بیمه مجددا راه اندازی شده و می تونید از طریق آموزش ارائه شده در صفحه زیر در سایت جدید سابقه بیمه ثبت نام کنید

سایت سوابق بیمه