در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام و خسته نباشید

من در سایت سوابق بیمه ثبت نام کردم ولی هنگام ورود پیغام اشتباه بودن رمز عبور میدهد

از بخش بازیابی گذرواژه از طریق ارسال شناسه هم اقدام می کنم و همه مراحل را پیش می روم و رمز جدید و تکرار آن را وارد می کنم و پس از تایید به صفحه ورود هدایت می شودکه با وارد کردن کد ملی و رمز عبور جدید با هم با پیغام :

  • به دلیل عدم تطابق نام کاربری با گذرواژه امکان ورود به سیستم وجود ندارد

مواجه می شوم در ضمن از مرورگر فایرفاکس و کروم استفاده میکنم

لطفا راهنمایی بفرمایید

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بعضی مواقع اینجوری می شود و ظاهرا راهی هم ندارد جز مراجعه به شعبه و بخش نامنویسی شعبه .

با تشکر