در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط

با سلام واحترام

در بیمه های مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان، کارگر حادثه دیده تا چند سال فرصت دارد خسارت دریافت کند درضمن اعلام حادثه به شرکت بیمه اعلام گردیده است باتشکر

1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

در خصوص دریافت خسارت، زمانی که پرونده تکمیل میشود، شرکت بیمه می بایست ظرف 15 روز نسبت به پرداخت خسارت اقدام کند. من متوجه اینکه فرمودید کارگر چند سال فرصت دارد خسارت دریافت کند نشدم چون زمانی که خسارت به بیمه اعلام میشود ،پرداخت آن در تعهد بیمه است.

اما در خصوص زمان اعلام خسارت، طبق قوانین موجود، و بر اساس شرایط عمومی بیمه های مسئولیت،بیمه گذار( کارفرما) می بایست طی 5 روز مراتب بروز خسارت را به شرکت بیمه اعلام کند و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نماید.

با تشکر