در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام،
اگر محبت کنید و شرایط و مراحل دریافت کد نمایندگی فروش بیمه های عمر پاسارگاد را بفرمایید، سپاسگزار خواهم بود.

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سلام،وقت بخیر.

لطفا اگه در بانک پاسارگاد حساب دارین،کپی از صفحه اول دفترچه حساب تون.

اگر حساب ندارین،در اسرع وقت یک حساب در بانک پاسارگاد باز نموده و‌کپی صفحه اولش رو بهمراه مدارک زیر تحویل بنده بدین.

کپی آخرین مدرک تحصیلی تون(یالاتر از دیپلم)،.

۴ قطعه عکس ۴*۳

کپی تمام صفحات شناسنامه تون +کارت ملی(پشت و رو).

شرکت در جلسات آموزش رایگان که باهاتون هماهنگ میشه و ۳ جلسه هست.

ما بصورت کاملا حرفه ای به شما آموزش فروش بیمه نامه رو خواهیم داد و شما با فروش فقط ۱۰ بیمه نامه،برای دریافت کد نمایندگی به مرکز معرفی و پس از آزمون ،موفق به اخذ آن کد خواهید شد.