در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
لطفا در خصوص مزیت های واریز سه ماهه بیمه عمر نسبت به واریز ماهیانه توضیح دهید
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای طالبی سلام،وقت بخیر.

درباره روش پرداخت اقساط عمر به این نکات اشاره می کنم که  اگر شما حق بیمه تون رو‌بصورت ماهانه،۳ماهه،۶ ماهه و یا سالانه پرداخت کنین،در پوشش های تان هیچ تاثیری نخواهد گذاشت.

مهم ترین قسمت این نکته،در سودی است که به بیمه نامه تان تعلق میگیرد و شما از آن امتیاز برداشت وام را خواهید داشت و هر چه حق بیمه را دیر به دیر پرداخت نمایید،سود (اندوخته_ذخیره ریاضی ) بیمه نامه تان بیشتر خواهد گردید.

ضمنا در پرداخت اقساط ماهانه،شما در طول یک سال ۱۲ بار از نظر ذهنی و فکری،درگیر پرداخت حق بیمه خواهید بود.

در پرداخت ۳ ماهه،شما در طول یکسال ۴ بار درگیر آن خواهید بود.

در پرداخت۶ ماهه شما فقط ۲ بار درگیر آن خواهید بود.

و در نهایت در پرداخت سالانه،شما فقط و فقط یکبار درگیر پرداخت آن خواهید بود!!

بنظر شما کدامیک راحت تر و بهتر و بیشتر به نفع شماست؟؟

باز هم عرض میکنم که اگر با توجه به منابع مالی تان،در سال اول،بیمه نامه را با هر روش پرداخت و یا هر حق بیمه ای آغاز نمودین،میتونین در سر سال بیمه ای خود،هر چیزی رو که خواستین(اعم از حق بیمه،روش پرداخت،ذینفعهای بیمه نامه و...) تغییر بدین