در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باتشكر از راهنماييتون.
بيمه عمر يا مشاغل آزاد تامين اجتماعي؟
بنده ٣٠ سال دارم و مجردم و سابقه بيمه براي بازنشستگي برام مهمه.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.
اگر شما در تامین اجتماعی کمتر از ۱۰ سال سابقه تامین اجتماعی دارین،ادامه آن بستگی به خودتون داره،ولی زیر ۱۰ سال بازنشستگی نداره،مگر در حالتی مثل ازکارافتادگی که در آن صورت حقوق کامل تعلق میگیره و  حق بیمه ماهانش از ۱۷۵،۰۰۰ تومان تا ۲۵۰،۰۰۰ تومان متغیر هست.

ضمنا در نظر داشته باشین که سوابق تامین اجتماعی،قابلیت بازخریدی نداره و شما فقط مجاز به تکمیل سوابق تون تا هر زمان ممکن هستین،در صورتیکه بیمه های زندگی از سال پنجم و یا ششم،اصل پرداختی و اندوخته شون(سود)،به سوددهی ۱۰۰٪ میرسه و ما بیمه گرها اصطلاحا میگیم که از اینجا به یعد،بیمه نامه تون کاملا و ۱۰۰٪ رایگان میشه!!

اگر هم بخواین بازنشستگی خوب داشته باشین با همون حق بیمه ماهانه تامین اجتماعی،از بیمه عمر بیشتر،بهتر و زودتر میتونین به حقوق مورد دلخواه تون دست پیدا کنین.
برای دریافت اطلاعات تکمیلی لطفا و حتما به بنده پیام بدین.