در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشيد

اينجانب داراي ١/٥ سال سابقه بيمه اجباري تأمين اجتماعي و ٣ سال سابقه بيمه اختياري تأمين اجتماعي ميباشم.

 باتوجه به مهم بودن سابقه و بازنشستگي بيمه براي بنده و نه درماني و دفترچه، پيشنهاد مشاورين محترم به ادامه بيمه به شكل اختياري يا مشاغل آزاد و يا بيمه عمر، كدام است؟

باتشكر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما در حال حاضر در مجموع دارای ۴/۵ سال سابقه تامین اجتماعی هستین.

بنده در حال حاضر برای راهنمایی درست شما ،باید بدونم که چند سال تون هست،مجرد هستین و یا متاهل و در صورت متاهل بودن چند تا فرزند دارین.

اگر بیمه رو فقط برای بازنشستگی نیاز دارین،بهترین گزینه برای شما بیمه عمر هست،زیرا که سابقه تامین اجتماعی براتون قابلیت بازخریدی نداره.

ضمنا اگه بصورت اختیاری بخواین تامین اجتماعی رو ادامه بدین باید ماهانه ۲۵۰،۰۰۰ تومان پرداخت کنین که اگه کمی بیش از  پول رو به بیمه عمرتون اختصاص بدین بهترین امکانات و آپشن های بیمه ای رو دریافت خواهید نمود و حتی در صورتیکه چند نفر باشین،میتونین تمام اعضای خانوادتون رو یک به یک تحت پوشش این بیمه استثنایی قرار بدین.