در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
بهترین بیمه ی عمر برای کسی که 56 سال سن دارد چه بیمه ایی است؟
2 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
درود و وقت بخیر.

بهترین بیمه عمر انتخاب بهترین شرکت بیمه ای که خدمات عمر ارائه میدهد نیست. انتخاب درست خود بیمه عمر با توجه به شرایط و نیاز های شما می باشد. با توجه به سن شما، اینکه شرایط تنظیم بیمه نامه شما چه ویژگی هایی داشته باشد مهم است. مثلا در مورد ریسک احتمالی درمانی شما، بیمه با احتمال بالا روبرو می باشد پس بابت آن بهتر است جدا از حق بیمه هزینه آنرا متقبل شوید که بیمه نامه شما بی ارزش نشود.

امیدوارم بهترین و کار آمدترین فرم بیمه نامه مختص خودتان را امضا نمایید. با تشکر اصغری