در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (-1,060 امتیاز)
در بیمه نامه های مسئولیت كارفرما، تا چه میزان خسارت ها قابل پرداخت است؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
غرامت فوت، صدمه جسمی و نقص عضو اعم از کلی و جزئی برای هر نفر در هر حادثه موضوع بیمه حداکثر به میزان مندرج در شرایط خصوصی بیمه نامه و هزینه های پزشکی برای هر نفر در هر حادثه موضوع بیمه پس از تأیید پزشک معتمد بیمه گر و حداکثر به میزان مندرج در شرایط خصوصی بیمه نامه قابل پرداخت می باشد، ضمناً غرامت فوت، صدمه جسمی یا نقص عضو با توافق بیمه گر و بیمه گذار یا بر مبنای درصد مسئولیت بیمه گذار در مراجع قضایی تعیین می شود و اعمال آن بر روی معادل ریالی ارزان ترین دیه رایج روز محاسبه می شود.

در هر صورت حداکثر مبلغ قابل پرداخت در هر حادثه موضوع بیمه برای هر نفر از مبلغ مندرج در شرایط خصوصی بیمه نامه بیش تر نخواهد شد.