در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام پدر من در حادثه تصادف خونریزی مغزی و آسیب شدید بدنی شد و صدماتی همچون ضعف طرف راست بدن و بی اختیاری ادرار گرفته است به طوری که پرونده ما شامل تعدد دیات شده و مبلغ حدود یک میلیارد تومان دیه برای ما بریده اند که البته به صورت حدودی هست و ممکنه بیشتر هم بشه اما طبق نظر پزشکان برخی از این آسیب ها تا آخر عمر خواهد ماند و هزینه هایی همچون خرید پوشک بزرگسال یا هزینه های فیزیوتراپی تا آخر عمر بر ما تحمیل خواهد شد. میخواستم بدانم حالا که ما دیه میگیریم آیا می توانیم طبق ماده ۵ قانون مسئولیت مدنی و با توجه به اینکه برخی از این هزینه ها تا آخر عمر به دوش ما خواهد بود و این دیه فقط برای یکی دوسال میتونه هزینه‌های ما رو پوشش بده، خسارتی را به صورت مستمری ماهانه تا اخر عمر از راننده مقصر دریافت کنیم یا چون به ما دیه دادن دیگه این خسارت را به ما نمی دهند؟ اگر امکانش هست چطوری باید اقدام کنیم؟؟
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام و احترام

 خسارتی که به زیاندیده وارد  می گردد باید جبران شود که می تواند  شامل از کارافتادگی یا هزینه های درمان و نگهداری  شود.طبق قانون  هر خسارتی که قابل جبران و قابل پیش بینی باشد قابل پرداخت است. که با ارائه دادخواست حقوقی اقامه دعوا می گردد و  قاضی بر اساس اوضاع  و احوال  رای به جبران خسارت بصورت یکجا یا مستمری می دهد.