در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام آیا سرمایه بیمه عمر به دلیل به اجرا گذاشتن مهریه قابل بازداشت و توقیف هست
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر منظور شما از سرمایه بیمه عمر،غرامت فوت می باشد باید خدمت تون عرض کنم که قانونا این غرامت فقط و فقط به وراث بیمه شده پرداخت میگردد و لاغیر.

وراث را یا بیمه گذار،یا بیمه شده و در زمان حیات،برای خود تعیین نموده و قابل تغییر تا پیش از فوت بیمه شده از طرف خود بیمه گذار خواهد داشت.

ضمنا اگر در زمان فوت بیمه شده،همسر وی جزو وراث باشد و بیمه شده وراث دیگری هم داشته باشد،پرداخت غرامت فوت تابع درصدی است که بیمه گذار بیمه نامه،هنگام ثبت نام آن در قسمت ذینفع برای خود تعیین نموده است.

در صورتیکه بیمه شده فوت ننموده و در قید حیات باشد،هیچ مبلغی به هیچ عنوان به احدی پرداخت نخواهد شد(غرامت فوت فقط بعد از فوت بیمه شده قابلیت پرداخت دارد،نه در زمان حیات وی)!!