در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
halla ma:
ببخشین من باز مزاحمتون شدم اول سلام دوم من خودمو بیمه ما بیمه کردم بعد سرمایه در قید حیات به اسم موسسه خیریه محک هستش یعنی در قید حیات من خودم نمیتونم به پولم ادعایی داشته باشم؟؟؟بعد فوت که به اسم موسسه خیریه محکه. مثلا اگر بخوام خودم بنیان گذار یه جای خیر باشم این قید حیات سرمایه به اسم موسسه خیریه محک مشکل ساز نمیشه ؟؟ اجرتون با امام حسین. التماس دعا . یا حق
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

سرمايه در صورت فوت و در صورت حيات عينا به نام شخص حقيقي يا حقوقي قيد شده در بيمه نامه تعلق دارد و افراد ديگر نمي توانند هيچ دخل و تصرفي به هر عنوان چه دولتي چه شخصي چه ماليات و غيره داشته باشند.

لذا در انتهاي قرارداد پول به شما تعلق نميگيرد.

چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است.

ايا از وضعيت ٣٠ سال ديگه خود مطمئنيد؟ شايد خود شما له ان بيشتر احتياج داشتيد.

بهترين كار اين است به نام خودتان باشد و خودتان با ان پول در هر راهي ان را مصرف كنيد.