در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .. اگر زمانی شخصی به سبب یک مطالبه قانونی(اعم از مهریه و ....) اقدام به توقیف سرمایه اندوخته شده در بیمه نامه عمر کند آیا قانون میتواند حکم به توقیف این اندوخته بدهد؟لطفتً با استدلال قانونی پاسخ بدهید.متشکرم

2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

    با سلام و ضمن عرض تشکر و احترام به همکار گرامی ........ باید بعرض برسانم اندوخته ی بیمه نامه جزو دارائیهای بیمه گذار محسوب شده و با حکم مقام قضائی قابل توقیف میباشد. چرا که اگر چنین نبود هر شخصی براحتی برای سوءاستفاده و فرار از قانون و رفع توقیف اموال خود (و دربرخی موارد بمنظور پولشویی) میتوانست اموالش را در یک یا چند بیمه نامه عمرو سرمایه گذاری به روشهای گوناگونی(سپرده بیمه نامه- حق بیمه یکجا و...) ذخیره کند.

لکن موضوع عدم امکان توقیف صرفاً درخصوص سرمایه فوت بیمه نامه است که قابل توقیف نبوده و جزو ماترک محسوب نشده و مالکیت آن متعلق به ذینفعان زمان فوت بیمه نامه میباشد....