در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام  من هم سابقه بیمه دارم الان قطع شده قالی بافی داشتم

 الان میشه ادامه شو زنان خانه دار بریزم دفترچه نگیرم و برای دفترچه تحت پوشش همسرم ک اون هم بیمه تامین اجتماعیه بشم؟

ممنونم
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
با سلام

بیمه زنان خانه دار طرحی است که بیمه ملت ارائه کرده و ساز و کارش با بیمه تامین اجتماعی متفاوت است لذا شما نمی توانید سوابق بیمه ای خود رادر بین شرکت های بیمه جابجا کنید .بدیهی است که می بایست تا سررسید بیمه نامه قالی باقی یا رسیدن به سن بازنشستگی جهت استفاده از سوابق بیمه قالی بافی صبر کنید . و از امروز سابقه جدیدی برای خود شروع کنید .

بیمه عمر سامان و ملت طرح مستمری و بازنشستگی دارد .

با تشکر

محمد صادقی کاشان