در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ارادت

 شش سال ابتدای شروع بکارم فاقد عنوان شغلی بودم ، نهایتا با شکایت از کارفرما در هیات تشخیص عنوان شغلی اینجانب مورد تایید کارفرما و اداره کار گردید. در حالیه با  توجه به اینکه عنوان شغلی من مورد تایید مشاغل سخت و زیان اور قرار گرفته ، تامین اجتماعی از پذیرش عنوان شغلی اینجانب که هیات تشخیص رای داده امتناع مینماید و اظهار میدارد نظریه اداره کار مربوط به خودش است و مورد قبول ما نیست ،آیا همچین چیزی امکان دارد ؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
نظر اداره کار در این مورد می تواند ملاک باشد اما الزامی برای اجرای نظر اداره کار از سوی تأمین اجتماعی نیست.