در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده مدت ۴ ماه و ۱۵ روز در یک مرکز آموزشی کودکان اوتسیم مربی بوده ام و گفتند به علت نداشتن سابقه کار سه ماه بدون بیمه و با حقوق ۵۰۰ هزار کار کنید بعد از آن افزایش حقوق بعلاوه بیمه تعلق میگیرد. بعد از گذشت ۳ ماه که پیگیر بیمه و افزایش حقوق بودم .با توجه به پیشرفت بچه ها میگفتند که از کارم راضی نیستند من را اخراج کردند.در این مدت یک هفته به علت پیچ خوردگی پا مرخصی دادن که حقوق این مدت را از من کسر کردند و هیچ مبلغی به عنوان عیدی و سنوات دریافت نکرده ام .به اداره کار شکایت کردم که رد شد و تاریخ جلسه حل اختلاف تعیین کرده اند .

ممنون میشم راهنماییم کنین و اینکه آیا تا قبل از تاریخ حل اختلاف میتوانم دیوان عدالت شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
رسیدگی به هرگونه اختلاف ناشی ازرابطه مشمولین قانونکاربه موجب ماده 157 قانونکاربه عهده مراجع حل اختلاف مستقرردادارات کارمیباشد.به نظرمیرسدعدم رای اداره کاربه نفع شمابه علت عدم شمولیت مراکزآموزشی بهزیستی میباشد.اعتراض به رای هیات تشخیص قابل تجدیدنظردرهیات حل اختلاف میباشدکه باادله های لازم امیداست رای به نفع شماصادرگردد.