در پرداخت حق بیمه توسط (170 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید

همین سئوال را امروز از بزرگان تامین اجتماعی  کردم در جواب گفتند اگر من بیمه گر ۴۰سال هم بیمه رد کنم هیچ فرقی با ۳۰ سال نمیکند چون حداقل بیمه رد کرده ام .آنوقت شما می گویید اگر۳۵سال بیمه رد کنیم ۳۵روزحقوق میگیریم.
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
سقف پرداخت مستمری بازنشستگی 35 روز می باشد. یعنی 35 سال حق بیمه با 40 سال حق بیمه هیچ تفاوتی ندارد. چون شما می بایست بعد از 35 سال برای بازنشستگی اقدام می کردید.

اگر حداقل حقوق را در لیست بیمه ارسال کرده باشید 35 روز حداقل حقوق به شما تعلق میگیرد.