در پرداخت حق بیمه توسط
باسلام

میخواستم بدون اگر کسی از دوشرکت متقاوت حق بیمه براش رد بشه آیا در نرخ محاسبه بیمه تاثیردارد یا نه؟

نحوه محاسبه آن را هم میشه برام بفرستین.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سوال شما باید بطور اجمال توضیح داده شود که مجال آن در این مقوله نمیباشد

اما اگر در دو جا هم زمان بیمه باشید تامین اجتماعی حقوق محل دوم را تجمیع و تقسیم بر کل مدت سوابق مینماید و حاصل آن را بر میانگین حقوق محل اول اضافه مینماید