در پرداخت حق بیمه توسط (240 امتیاز)
من شاغلم و از طرف کار بیمه تامین اجتماعی هستم 8 ماه بیمه میکنند و بقیه سال بیمه نیستم،

  باقی را چطور خودم بریزم؟

 در صورتیکه  اون چند ماه که برام بیمه رد نمیشه را بیمه نکنم موقع بازنشستگی چطور برام حساب میکنن؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

1. شما به دو صورت می توانید بیمه خود را ادامه دهید: بیمه اختیاری ، بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد.

2. شاید اتفاق خاصی نیفتد. اما امری که قابل توجه است، عدم ثبات قوانین است و در زمان عدم اطمینان وجود بیمه اطمینان بخش است.