در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام خدمت شما. من 5 سال و 9 ماه سابقه پرداخت بیمه دارم و حدود 13 سال است در خارج از کشور بسر میبرم ایا میتوانم بصورت خود اختیاری احق بیمه را ادامه دهم و چگونه در ضمن من در استرالیا اقامت دارم.با تشکر از شما.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باسلام بلی باید در زمانی که به ایران تشریف می آورید به شعبه خودتون مراجعه و قرارداد ببندید و با توجه به اینکه ایران نیستید میتوانید فقط بازنشستگی درخواست بدید که بدون خدمات درمان قرارداد میبندند و میتوانید با پرداخت حق بیمه پایین تر از خدمات تامین اجتماعی برخوردار شوید ضمنا در صورت داشتن کارت پایان خدمت با ارایه آن به بیمه مدت زمان سربازی خودتون رو هم جزو سوابق بیمه ای قرار بدهید همچنین با توجه به معافیت مالیاتی بیمه های عمر و سرمایه گذاری و با توجه به برابری نرخ دلار استرالیا با ریال ایران برای شما موقعیت بسیار خوبی هست تا از مزایای بیمه های عمر و سرمایه گذاری برخوردار شوید برای این امر ما در خدمات رسانی به شما اعلام آمادگی منماییم (با شرایط ویژه)