در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

مگر قانون ماده ۳ راننده مقصر از برج ۳ سال ۹۵ قانونی نشده مگر مصوبه مجلس و هیعت وزیران نیست . مگر در مصوبه مجلس قید نشده بود که الحاقیه نیاز نیست پس چرا میخواهند حق ما نادیده بگیرند . کلی هزینه پزشکی قانونی کردیم به خاطر این قانون تکلیف ما چه میشه کجا شکایت کنیم؟
توسط (100 امتیاز)
منظورم این هست که قانون ماده ۳ راننده مقصر مگر مصوبه مجلس نبوده مگر از خرداد سال۹۵ قانون مصوب نشده بوده پس چرا شرکت بیمه بی قانونی میکند و پرداخت دیه ما انجام نمیدهد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
ماده مذکور به الحاقیه مربوط نمیشه دوست عزیز‌‌ .ماده۸ مربوط به الحاقیه است . لطفا سوالتون رو  واضح و دقیق تربیان کنید
با احترام
هادی علوی
 کارشناس حقوق بیمه