در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام

من بیمه تکمیلی آسیا هستم و همچنین بیمه تامین اجتماعی

عمل باز قلب انجام دادم که هزینه اون شد 28 میلیون تومان و حدود 6 میلیون وخورده ای رو بخاطر بیمه تامین اجتماعی کسر کردند و مابقی رو نقدا پرداخت کردم

پوشش بیمه تکمیلی من در خصوص این عمل  20 میلیون تومان میباشد . سوالم اینه که الان که سقف تعهد بیمه تکمیلی درمان 20 میلیون میباشد وبا توجه به هزینه ها وسهم تامین اجتماعی که کسر شده آیا باز هم فرانشیز از مبلغ 20 میلیون تعهد بیمه تکمیلی کسر میگردد

یعنی کلا چه مبلغی به من مسترد میگردد

ممنون ومتشکرم
2 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)

بهترین پاسخ
سلام

قراردادهاي بيمه درمان تكميلي داراي فرانشيزهاي متفاوت در هر قرارداد هست. اگر قرارداد شما فرانشيز ٣٠ درصد داشته باشد و سهم پرداختي تامين اجتماعي كمتر از سي درصد باشد. بيمه تكميلي ٧٠ درصد از هزينه بيمارستاني را تا سقف تعهد خود در قرارداد پرداخت ميكند و اگر سهم پرداختي تامين اجتماعي بيش از سي درصد صورتحساب بيمارستاني باشد، بيمه درمان تكميلي مابقي مبلغ صورتحساب تا سقف پوشش مورد تعهدش را پرداخت مي نمايد.

در مورد شما. سي درصد ٢٨ ميليون مي شود ٨ ميليون و أندي و تامين اجتماعي ٦ ميليون پرداخت كرده بنابراين ٧٠ درصد ٢٨ ميليون يعني ١٩ ميليون و ششصد ( كه سقف تعهد تكميلي شما ٢٠ ميليون است) بيمه اسيا پرداخت مي نمايد.( چنانچه فرانشيز قرارداد تكميلي شما ٣٠ درصد باشد بدينگونه محاسبه مي شود)