در بیمه درمان تکمیلی توسط
پزشک جهت بنده جراحی مینی با پس معده پیشنهاد کرده اند bmi  39است بیمه تکمیلی ایران نیز هستم هزینه عمل 25 میلیون گفته اند بیمه چقدر به من کمک میکند.
2 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
هزينه عمل زيبايي توسط بيمه هاي تكميلي پرداخت نميشود مگر علت جراحي سلامتي و غير از زيبايي داشته باشد. و تا سقف عمل جراحي قيد شده بر روي قرارداد بيمه پرداخت ميشود.