در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
میخواهم بدانم از سال 74 تاکنون چند سال سابقه بیمه تآمین اجتماعی دارم؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

وارد سایت tamin.irبشوید و نسبت به ثبت اقدام کنید در هنگام ثبت نام باید به سوالات به دقت و صحیح پاسخ دهید مخصوصا شماهر همراهی که سندش به نام خودتان باشد راوارد میکنید پس از طی مراحل ثبت نام که با موفقیت به پایان برسد تا 48 ساعت آینده بر روی شماره همراه شما یک پیامک اراسل میشود و سپس سایت برای شما فعال خواهد شد شما میتوانید وارد سایت شده و سوابق خود مشاهد نمایید

موفق باشید