در سوابق بیمه توسط
چگونه میتوانم سالهائیکه بیمه پرداخت کردم بدانم چه مدتی است آخرین پرداختی بیمه بسازمان شعبه 16 نرسیده به میدان آزادی میباشد ازطرف شرکت ساختمانی اکباتان تاپایان سال 59.60
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
باسلام چنانچه در حال حاضر بیمه پرداز نباشید میتوانید به همان شعبه که آخرین شعبه پرداخت بیمه تان بوده مراجعه نمایید اما اگر بیمه پرداز باشید به همان شعبه ای که بیمه میپردازید مراجعه نمایید ودرخواست جمع آوری سوابقتان رو پر کنیدتا بعد از چند روز کل سوابقتان درهمان شعبه جمع شوند