در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید
بنده در پست برق فشارقوی 63 کیلو ولت مشغول به کار هستم ولی با قرارداد شرکتی. همکار بنده و هم شیفتی من قرارداد معین دارد.

به همکار قرارداد معینم سختی کار تعلق میگیره و تو فیش حقوقیش هم کد بیمش که مربوط به سختی میشه درست رد میشه و حتی عنوان شغلیش هم نوشته اپراتور پبهره برداری از پست های فشار قوی ولی برای ما شرکتی ها نوشته شده اپراتور.

در امسال فقط یکبار برای ما عنوان شغلی و کد بیمه درست رد شد و ماه های بعد مجدد تغییر کرد و شرکت گفت که برق منطقه ای گفته برای شرکتی ها سختی کار رد نکنید و عنوان شغلیشونم اپراتور خالی رد بشه.

بنظر شما ما باید چه کاری بکنیم؟شکایت از شرکت؟شکایت از اداره برق؟بگذاریم و بعد 20سال برویم شکایت کنیم؟چه کاری باید انجام بدهیم؟؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بهترین راه حل اینست که این موضوع را با بازرس تامین اجتماعی درمیان بگذارید واز طرف دیگر به اداره کار مراجعه کنید واین موضوع را بیان کنید بهترین موقع همین حالا میباشد ودر سالیان بعد که پیگیر باشید احتمال اینکه اثبات نمایید بسیار ضعیف است وشما باید از شرکت شاکی باشید