در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب به مدت ۶ سال در شرکتی مشغول به کار بوده ام ' در سال ۹۵ با توافقی به کار ادامه داده ام ولی در پایان سال کارفرما توافق شده را انکار کرده و مبالغی به عنوان عیدی به حساب اینجانب واریز نموده ' در سال ۹۶ چندین بار از کارفرما درخواست بستن قرار داد کردم که هر بار ممانعت کرده و مبالغی را به عنوان حقوق و پائینترین حد بیمه پرداخت نموده ' به علت تعیین تکلیف نکردن و پرداخت کم حق بیمه ترک کار نموده و در اداره کار شکایت کردم'اما در دادگاه تشخیص رای را به کارفرما داده اند ودر حکم ذکر شده اینجانب با مایل خود ترک کار نمودم' در صورتی که سو استفاده کارفرما باعث گردیده' در حال حاضر بنده برای دریافت نامه عدم نیاز و ما و التفاوت حقوق ۲/۰۰۰/۰۰۰ تومانی و بیمه ۹۰۰/۰۰۰ تومانی چه کاری می توانم بکنم'
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
به رای مربوطه اعتراض نموده و تقاصای بازگشت به کار و پرداخت حق السعی ایام بلاتکلیفی و حقوق و مزایای توافق شده را ارائه نمایید.یا بازگشت به کار می شوید و به نتیجه دلخواه می رسید، یا کارفرما استنکاف می ورزد و شما بدون میل و اراده خود اخراج شده، در نتیجه می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمائید.