در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
من ده سال سابقه کار پیوسته دارم و ۶ماهه که با قرارداد ۶ ماهه در شرکت جدید مشغول به کار شدم.

اکنون کارفرما به من عدم نیاز داده است. آیا میتوانم برای بیمه بیکاری اقدام کنم؟

آیا چون یکسال نبوده من باید بیکار باقی بمونم؟ چه کاری میتونم انجام بدم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
کسانی که دارای قراردادمعین می باشنددرآخرین محل کارگاه حداقل یکسال بایستی بیمه پردازی داشته باشند.باتوجه به اینکه شما دارای سوابق بیمه ای میباشید چنانجه دراثنای قراردادبدون میل واراده بیکارگردیدویاهیچگونه قرارداد کتبی نداشته باشید براساس رای مراجع امکان برقررای بیمه بیکاری وجوددارد