در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من 2 سال با دانشگاه قرارداد کار داشتم و بیمه بودم ولی به دلایلی مجبور شدم تو ماه 13 مرخصی بدون حقوق بگیرم و بیمه اون  ماه من رد نشد ولی بعد که از مرخصی برگشتم سرکار دوباره به مدت 11 ماه بیمه شدم و حالا قراردادم تموم شده میخواستم بدونم بیمه بیکاری شامل حال من میشه?
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
هیچ مشکلی در خصوص دریافت بیمه بیکاری وجود ندارد. هیچ جا در قانون از یکسال سابقه کار پیوسته نام برده نشده است.