در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

بنده از خرداد 93 در شرکت تامین نیروی انسانی فاقد طرح طبقه بندی یکی از شرکتهای دولتی مشغول بکار شدم،این شرکت از سال 93 تا کنون (خرداد 96) پایه سنواتی را برای نفرات در نظر نگرفته. قراردادهای موقتی که با نفرات بسته می گردید از خرداد 93 تا پایان سال 93 و مجددا از اول فروردین 94 تا انتهای خرداد ماه 94 و به همین شکل تا سال 96.

قرارداد پیمانکار با شرکت دولتی بصورت یک ساله و هر سال تمدید گردیده اما بصورت قرارداد مجزا اما موضوع فعالیت تغییر نمی کند. برای مرخصی هم فقط 9 روز سال 93 و 94 پرداخت گردیده. این شرکت حق سنوات را بصورت ماهیانه پرداخت کرده و در پایان هر سال برگه تسویه حساب فاقد رقم از نفرات دریافت کرده با توجه به اینکه پایه سنواتی به پایه حقوق اضافه می گردد و مبنای محاسبه حق سنوات،اضافه کاری،ماموریت،عیدی و بیمه و مالیات می باشد:

3-با توجه به بازه های زمانی قراردادهای شرکت با نفرات و در نظر گرفتن سال کاری کارگر طبق ماده 66 و ماده 71 قانون کار،مرخصی سالیانه 30 روز به نفرات تعلق می گیرد ؟

1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 64 قانون کار مرخصی استحقاقی سالیانه کارکنان 30 روز بوده که با کسر 4 جمعه 26 روز کاری می باشد .برای بازخرید مرخصی برای سنوات قبل به استناد ماده 66 قانون کار 9 روز از هر سال قابل ذخیره بوده ودر سال جاری کل استحقاق فرد می بایست در محاسبات اعمال شود .