در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
بيمه مسئوليت در حمل و نقل چه چيزي رو بيمه ميكند
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

بیمه مسئولیت متصدیان حمل ونقل داخلی :

شرکتها و موسسات حمل ونقل داخلی براساس قانون تجارت و سایر مقررات مربوطه موظفند محمولاتی را که توسط ارسال کنندگان ویا صاحبان کالا جهت حمل به مقاصد مورد نظر به آنها واگذار می گردد صحیح و سالم به مقصد برساند .

پوشش ها :

 کلیه خطرات اصلی – شامل تصادف ،واژگونی ، آتش سوزی ، سرقت کلی محموله با وسیله نقلیه و برخورد کالا با شی ثابت (بیمه مسئولیت متصدیان حمل ونقل )