در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام و عرض خسته نباشيد.
اينجانب شاغل در بيمارستان ميباشم. در سال 91 كه ديه كامل حدود 90 ميليون تومان بود . سقف تعهد بيمه مسيوليت من 20 ميليون تومان بوده است. به خاطر اتفاقي كه ان سال افتاده است امسال محكوم به پرداخت 10 درصد ديه كامل شده ام ايا بيمه اي خسارت را كه 19 ميليون تومان هست . پرداخت خواهد نمود - با تشكر
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)
با سلام
ديه بر اساس سقف تعهد پرداخت ميشود و نه درصد محكوميت
و اين بدين معني است كه چون سقف تعهد بيمه مسئوليت شما بيست ميليون تومان ميباشد مبلغ نوزده ميليون تومان بطور كامل پرداخت خواهد شد.

بديهي است چنانچه ده درصد تبديل به بيست درصد گردد و مبلغ ٣٨ميليون شود بيمه نيز ٢٠ميليون و مابقي يعني ١٨ ميليون توسط فرد محكوم مسئول پرداخت ميشود.