در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
بعد از پايان كار ساختمان چه بيمه هاي مسئولیت و يا مهندسي براي جبران خسارت هاي جاني ومالي موجود است؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و احترام

برای ساختمان های تکمیل شده تنها بیمه نامه موجود بیمه نامه تضمین کیفیت ساختمان ( عیوب اساسی و پنهان ساختمان ) می باشد . اطلاعات پایه  مربوط به بیمه نامه مذکور به شرح زیر است :

این بیمه نامه هرگونه خسارت وارد به سازههای اصلی و جانبی ساختمان ناشی از طراحی غلط (خلاف استانداردها، قوانین و مقررات، انجام محاسبات نادرست و ...)، مواد یا مصالح معیوب و اجرای نادرست کار (اجرای ضعیف یا نادرست توسط پیمانکار یا مجری در بخشهای استراکچرال، مکانیکال یا الکتریکال) که درطی اعتبار بیمه نامه به بیمه گر اعلام میشود و در زمان اتمام عملیات ساختمانی و ابلاغ گزارش تأیید بازرس فنی بیمه گر، آشکار نشده باشد بشرح زیر:

سازه های ساختمان شامل پی، اسکلت، سقف و سفتکاری، ده سال.

نمای ساختمان، پنج سال.

عایقهای رطوبتی ساختمان، پنج سال.

تجهیزات و تأسیسات مکانیکی و تأسیسات برقی، آسانسورها، سه سال.

موضوع موردبیمه: ساختمانهای مسکونی، اداری و تجاری بگونهای که برای هر سازه مثلاً یک ساختمان یک بیمه نامه واحد صادر میشود.

تذکر: برای پروژههای انبوه سازی که از چندین بلوک ساختمانی تشکیل گردیده میتوان یک بیمه نامه واحد صادر نمود اما ازآنجاییکه در پایان بیمه نامه ها به ذینفعان (مالکین ساختمانها) تحویل داده میشود بهتر است برای هر بلوک یک بیمه نامه مجزا صادر گردد.

مدت بیمه:ده سال از تاریخ تکمیل کار یا صدور گواهی پایانکار کلی ساختمان توسط شهرداری با تأیید بازرس فنی بیمه گر. لازم بذکرست که صدور بیمه نامه همزمان با شروع فعالیت ساخت و ساز میباشد ولی تاریخ شروع پوشش بیمه ای، سرمایه قطع یبیمه نامه و حق بیمه قطعی براساس گزارش بازرس فنی بیمه گر طی الحاقی به بیمه گذار ابلاغ خواهد شد.

موفق باشید