در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (160 امتیاز)
سلام وقت بخیر

مسئول فنی داروخانه هستم و 2 نفر نسخه پیچ با سابقه کاری 27 سال و 24 سال دارم که بصورت منظم طبق قانون کار بیمه شده و حقوق پرداختی طبق حداقل دستمزد اعلام شده همان سال توسط همراه با مزایا و عیدی و سایر موارد پرداخت شده است ، حال کارگران فوق الذکر درخواست نموده اند تا مقدار حق بیمه پرداختی را افزایش دهیم و مقدار این افزایش را خودشان پرداخت میکنند تا حقوق بازنشستگی بالاتری بگیرند. ( با تغییر عنوان شغلی - به عنوان مثال یا تغییر عنوان نسخه پیچ به مدیر فروش)

آیا افزایش میزان حق بیمه پرداختی ماهانه توسط اینجانب بعنوان کارفرما ، هنگام بازنشستگی کارکنان داروخانه تغییری در میزان پاداش سنوات پایان کار ایجاد خواهد کرد یا خیر ؟ در مجموع افزایش  حق بیمه پرداختی ، ضرر و زیانی متوجه کارفرما در زمان حال و آینده مینماید یا خیر ؟

سپاس فرراوان
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
به لحاظ قانونی ، مزایایی از قبیل سنوات و عیدی و ذخیره مرخصی و اضافه کاری و غیره بایستی بر مبنای دستمزد روزانه که حق بیمه هم بر اساس آن ارسال می شود پرداخت شود. در این صورت کارگر می تواند بعدا ادعای ما به التفاوت پرداخی را مطرح نماید.