در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام علیکم
اینجانب جایی کار میکردم که بتازگی از کار بیکار شده ام که 13 سال کار کردم اونجا ولی کارفرما فقط ده سال برام بیمه پرداخت کرده است.

سوال من این بود که اگه من ادعای سابقه بیمه داشته باشم و بتونم ثابتش کنم باید برای دریافت مقرری بیمه بیکاری منتظر بمونم تا بیمه ادعایی من پرداخت بشه و بعد واسه بیمه بیکاری اقدام کنم یا قبل از پرداخت بیمه میتونم بیمه بیکاری رو بگیرم؟؟ و اگه کارفرما از پرداخت حق بیمه من خودداری کنه قانون چه راهکارایی داره؟

همچنین اگه بعد دریافت بیمه بیکاری بمدت شش سال بیمه اختیاری بشم حقوق بازنشستگی من کم میشه یانه؟؟ کلا دریافت بیمه بیکاری چه تاثیری در حقوق بازنشستگی داره؟؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
شما فقط 30 روز از تاریخ بیکار شدن مهلت دارید برای بیمه بیکاری اقدام کنید و سپس ادعای سابق را مطرح کنید که اثبات آن با خود شماست

مقرری بازنشستگی بر مبنای 2 سال آخر بیمه پردازی تعیین می شود به شرط آن که از حد اقل حقوق کمتر نباشد.