در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از خرداد 93 در شرکت تامین نیروی انسانی فاقد طرح طبقه بندی یکی از شرکتهای دولتی مشغول بکار شدم،این شرکت از سال 93 تا کنون (خرداد 96) پایه سنواتی را برای نفرات در نظر نگرفته. قراردادهای موقتی که با نفرات بسته می گردید از خرداد 93 تا پایان سال 93 و مجددا از اول فروردین 94 تا انتهای خرداد ماه 94 و به همین شکل تا سال 96.

قرارداد پیمانکار با شرکت دولتی بصورت یک ساله و هر سال تمدید گردیده اما بصورت قرارداد مجزا اما موضوع فعالیت تغییر نمی کند. برای مرخصی هم فقط 9 روز سال 93 و 94 پرداخت گردیده. این شرکت حق سنوات را بصورت ماهیانه پرداخت کرده و در پایان هر سال برگه تسویه حساب فاقد رقم از نفرات دریافت کرده با توجه به اینکه پایه سنواتی به پایه حقوق اضافه می گردد و مبنای محاسبه حق سنوات،اضافه کاری،ماموریت،عیدی و بیمه و مالیات می باشد:

1-با توجه به پرداخت حق سنوات علی الحساب و داشتن تسویه سالیانه،آیا برای تسویه حق سنوات می بایست مابه التفاوت ( افزایش پایه حقوق بابت پایه سنواتی که در نظر گرفته نشده) آن را با آخرین پایه حقوق لحاظ گردد.؟

2-پیشنهاد شما برای حق بیمه ای که به اشتباه پایین تر از رقم واقعی رد شده چه اقدامی میباشد؟

3-با توجه به بازه های زمانی قراردادهای شرکت با نفرات و در نظر گرفتن سال کاری کارگر طبق ماده 66 و ماده 71 قانون کار،مرخصی سالیانه 30 روز به نفرات تعلق می گیرد ؟

4-طرح طبقه بندی مشاغل در قرارداد ایشان با شرکت دولتی قید گردیده و نفراتی که شرکت لیست بیمه رد می کند بیش از 50 نفر می باشند.آیا طبقه بندی شامل این شرکت می گردد؟

5-آیا پایه سنواتی به نفرات تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید