در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
محاسبه دیه بیمه مسولیت چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

محاسبه دیه در بروز خسارات ناشی از کار به عهده مراجع قانونی می باشد و دادگاه ، تعیین کننده مبلغ دقیق دیه و غرامات فوت و نقص عضو محسوب می گردد.

در صورتیکه بیمه گذار دارای پوشش اضافی پرداخت خسارت بدون رای دادگاه باشد، بر اساس نظر پزشکی قانونی و مراجع مکتوب قانونی دیات، کارشناس بیمه مبلغ دیه را تعیین نموده و به زیان دیده اعلام میکند. در صورت توافق و تایید زیان دیده مبلغ پرداخت میگردد در غیر اینصورت میتوان منتظر رای دادگاه ماند.

پس از صدور رای قطعی دادگاه، شرکت بیمه موظف به پرداخت خسارت می باشد.

موفق باشید