در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
من میخواهم درزمینی که دارم یک چاه به عمق 4/5 متر بزنم میخواهم این کارگر بی نام  (اتباع افغانستان ) را در مقابل ریزش دیوار مقابل بیمه نمایم کدام بیمه اینکاررا انجام میدهد
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام شما میتوانید کارگران خود را بیمه کنید هر نوع فعالیتی داشته باشند شما می توانید با انتخاب کلوز های مناسب آنها را بیمه کنید

اما مشکل اینجاست که اگر کارگران تبعه ایران نباشند و کارت اقامت نداشته باشند شما اگر بیمه نامه هم خریداری کنید اگر حادثه رخ دهد خسارت قابل دریافت نیست. بهتر است شما کارگران دارای کارت اقامت استخدام کنید و بعد آنها را بیمه کنید.