در بیمه بیکاری توسط (180 امتیاز)
نمایش از نو توسط
آیا برای دریافت مقرری بیکاری حتما به بانک باید مراجعه شود یا به حساب واریز میشود و از طریق اس ام اس بانک میشه دید؟؟

لطفا راهنمایی کنید با تشکر

آیا برای دریافت مقرری بیکاری حتما به بانک باید مراجعه شود یا به حساب واریز میشود و از طریق اس ام اس بانک میشه دید؟؟؟؟؟
2 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام وقتی که شما عابر بانک رفاه دریافت کردید واس مس بانک را فعال کرده باشید با واریز مبلغ بیمه بیکاری از طریق بانک به شما پیام ارسال میشود ونیازی به مراجعه به بانک نمیباشد