در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و آرزوی موفقیت

بنده حدود 10 سال در کارگاهی مشغول به کار هستم. امسال در مهرماه درخواست یکماه مرخصی بدون حقوق داده ام.

سوالم اینست اگر در پایان قراردادم که آخر سال است قراردادم تمدید نشود با توجه به اینکه یکماه کسرکار داشته ام(به خاطر مرخصی بدون حقوق) آیا مشکلی برای دریافت بیمه بیکاری پیدا میکنم؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

تعلق یا عدم تعلق بیمه بیکاری ، بستگی به علت اخراج دارد. بنا به نوشته شما، همه شرایط لازم جهت دریافت بیمه بیکاری را دارید.