در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام
من چند سالی هست که بیمه عمر هستم
تا ۵ سال اول اگه بخوام باز خرید کنم نه تنها سودی دریافت نمیکنم ،‌بلکه از اصل پول خودمم مقداری کم‌میشه و به من داده میشه ، این‌شرایط درسته؟
یه‌سوال دیگم داشتم‌، اینه که‌من از بیمه عمرم هیچ‌ استفاده ای تا الان نکردم مثل کمک هزینه ازدواج و تحصیل و خرید خونه و ....
هیچی استفاده نکردم
بیمه تکمیلی جداگانم دارم
میخواستم ببینم کلا از اینا استفاده کنم یا نه ؟
اگه از این موارد استفاده کنم از مقدار پول تضمینی که بعد ۲۰ یا ۳۰ سال قراره به من بدن کم میشه؟
ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما در ۵ سال اول سود دریافت میکنین،ولی سودتون کمتر از مبلغ پرداختی شما میشه.

در اصل بیمه نامه شما از سال پنجم به بعد به سوددهی ۱۰۰٪ میرسه و ما اصطلاحا میگیم که از سال پنجم به بعد،بیمه نامه تون کاملا رایگان میشه!!

اگه شما در بیمه نامه تون پوششی رو خریداری کرده باشین،حق بیمش برای شما محاسبه شده.

چنانچه شما از پوشش های بیمه نامه،چه استفاده کنین یا نکنین،حق بیمش از حق بیمه شما کسر شده یا پول بیشتری بابت او پوشش از شما دریافت شده.

پس از هر پوششی که نیاز دارین،حتما استفاده کنین،یا اگه خواستین وام بگیرین هم دریافت کنین.

اگه قصد بازخرید بیمه نامه تون رو دارین،پیشنهاد بنده به شما این هست که بهر نحو ممکن از اینکار صرفنظر کنین،چون تازه بیمه نامه شما به سود دهی رسیده و شما تا به اینجای کار،اصل ضررهای بیمه نامه تون رو پشت سر گذاشتین.