در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (200 امتیاز)
سلام .. من اگه بخوام به مدت 5 سال با پرداخت ماهیانه 50 هزار تومن بیمه عمر بشم، چقدر مزایا به من تعلق میگیره؟ آیا شامل دریافت مستمری هم میشم؟به چه مدت؟؟
3 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام روزتون بخیر

مزایای بیمه نامه عمر  برای شما میتونه

 شرایط مناسب سرمایه گذاری با هر مبلغی

پوشش درمانی برای چند بیماری خاص

ازکارافتادگی

سرمایه فوت حادثه و فوت طبیعی

پایان سال دوم استفاده از 90درصد اندوختهبه صورت وام با سود کم بدون انکه به سرمایه شما لطمه ای وارد شود

و مزایای دیکری که در صورت تمایل برای مشاوره رایگان میتوانید تماس بگیرید

در چند شرکت این شرایط بوجود امده است که میتوانید  ساله بازخیریدو مستمری دریافت کنید

متاسفانه شما سن خودتون رو نفرمودیدن چون در بیمه های عمر سن در سودهی تاثیر زیادی دارد اما از لحاظ اصولی بیمه نامه عمر به جهت اینکه برای زندگی طولانی مدت طراحی شده است زیر 1 سال اصولی نمیباشد و اگر بین 20 تا 2 سال باشد یک بیمه نامه با شرایط مطوب خواهد بود .

البته با مشاوره مناسب و به علت سود مرکبی که به سرمایه شما واریز میشود با رعایت چند مورد ومشاوره صحیح میتوانید از مستمری مناسبی ومادامالعمر استفاده نمایید .با ارزوی موفقعیت برای شما