در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
در برشور و تبلیغاتهای بیمه مان درج شده که می توان بصورت یکجا مبلغ آن را پرداخت نماید .

 اما در هیچ یک از شعب شهرستان قبول نکردند والان بصورت سالیانه پرداخت می کنم . چگونه می توانم بصورت یکجا 3سال باقی مانده از 5 سال قرداد بیمه مان را پرداخت کنم؟ایا پرداخت یکجا ی بیمه تفاوتی با بیقه دارد؟
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

البته در تكميل صحبتهاي همكارم

در بيمه هاي ديگه شما مي تونيد سپرده گذاري انجام بديد. اصطلاح پرداخت يكجا براي انها متفاوت است.

شما براي قرارداد ٥ ساله بهتر است سپرده گذاري كنيد.

با روش حق بيمه سالانه و ان را بخواهيد پيش پيش پرداخت كنيد كمتر سود مي كنيد.

در ضمن براي ٥ سال اگر فقط دنبال سود بيشتر هستيد بانك رو پيشنهاد ميدم تا بيمه.

كار بيمه عمر چيز ديگريست.