در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
من بیمه رانندگان هستم میخواستم بیمه تکمیلی بشم برا درمان از اداره بیمه تامین اجتماعی پرسیدم میگه شما شرایط بیمه تکمیلی شدنو ندارید میخواستم شما کمکم کنید که چه جوری بیمه تکمیلی بشم

ممنونمممممممممم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای رنجبر سلام،وقت بخیر.

شما برای بیمه تکمیلی شدن دو راه دارین:

۱-بصورت گروهی:

در این نوع بیمه،لیست کارگاهی تامین اجتماعی برای افراد شاغل در هر صنف و شغلی که بیمه اجباری دارن مورد نیاز هست و همه افراد عضو بهمراه خانواده های شان میتوانند در این طرح ثبت نام کنن.

معمولا تمام شرکتهای بیمه کارگاههای بالای ۵۰ نفر رو تحت پوشش قرار میدن،ولی ما این امکان رو داریم که از طریق شرکت آتیه سازان حافظ،کارگاههای رو که حتی ۲ نفر براشون لیست رد میشه تحت پوشش قرار بدیم.

۲-بصورت انفرادی و از طریق شرکت کمک رسان ایران(sos):

در این شیوه،تمام افراد خانواده که زیر ۶۰ سال سن دارن،با گرفتن چکاپ از متقاضیان جدید،میتونن تحت پوشش قرار بگیرن.

کلیه بیماریهای قبل از عضویت که در چکاپ مشخص شود،از پوشش بیمه ای خارج میگردد.

**هزینه چکاپ،فقط در سال اول قرارداد و میانگین برای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان می باشد.

** حق عضویت هر نفر از افراد خانواده،بر اساس سن تعیین و میانگین ۱،۶۰۰،۰۰۰ تومان می باشد.

هر نفر تا ۷۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان،پوشش جراحی و بستری بدون فرانشیز (پرداخت ۱۰۰٪ خسارت) ،تحت پوشش می باشد.

ضمنا کمک رسان،پوششهای بسیار فوق العاده ای در این طرح برای اعضای خود تدارک دیده است که در سایر بیمه های تکمیلی وجود خارجی ندارد،مانند:

۱-غرامت های روزانه بستری بصورت نقدی(روزانه ۳۰۰هزار تومان)،تا سقف ۶۰ روز در طول یک سال.

۲-مشاوره رایگان با وکلای خبره کمک رسان.

۳-تامین هزینه شیمی درمانی تا سقف ۲۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان.

۴-تامین غرامت فوت حادثه تاذسقف ۲۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان و.....

برای اطلاع از سایر شرایط کمک رسان ایران به سایت،کمک رسان ایران(Iran Assistacce) مراجعه فرمایید.

در صورتی که نیاز به بیمه تکمیلی(فقط در بخش جراحی و بستری دارین)،میتونین از طریق بنده بیمه عمر پاسارگاد ثبت نام کنین تا بتونین از مزایاش استفاده کنین.
در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان،میتونین همه روزه از ساعت ۱۷:۰۰ تا ساعت ۲۰:۰۰ تماسی با بنده داشته باشین.