در بیمه درمان تکمیلی توسط
من بازنشسته تامین اجتماعی هستم هنوز بیمه تکمیلی نگرفتم چگونه باید گرفت؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

به آتیه سازان حافظ مراجعه کنید .

تأمین تمام و یا قسمتی از تفاوت هزینه بیماران بستری اعـم از اعمال جراحی و درمـان طبی در بیمارستان های دولتی و خصوصی.

·         تأمین تمام و یا قسمتی از مازاد هزینه های مربوط به شیمی درمانی (اعم از خدمات بستری، دارو و . . .) و بیماری های خاص(دیالیز ، هموفیلی، تالاسمی و . . .) به صورت ویژه و خاص.

·         جبران هزینه های خدمات پاراکلینیکی ازجمله سونوگرافی،سی تی اسکن، آزمایشات تشخیصی، رادیـولوژی، MRI، دانسیتومتری و اعمال مجاز سرپایی و غیره.

·         ارائه خدمات دندانپزشکی و عینک.

·         جبران هزینه های عمل لیزیک چشم.

·         تأمین هزینه انواع پروتز، انواع لنزهای چشمی و لوازم مصرفی بیماران بستری.

·         پرداخت هزینه های مربوط به درمان ناباروری و نازایی.

·         جبران هزینه های اورتز مانند سمعک و ... .

·         پرداخت هزینه های آمبولانس و هلیکوپتر امداد برای فوریت های پزشکی که منجر بـه بستری بیمه شده در بیمارستان می شود.

آدرس : تهران ، بلوار نلسون ماندلا(جردن)- بلوار صبا- پلاک 15- شرکت بیمه آتیه سازان حافظ

پست الکترونیک: Rvo@Atiyehsazan.ir

وب سایت:  www.atiyehsazan.ir

سامانه ارتباط با مشتریان: 23010230 الی  23010240